Informasjon fra Reisekomiteen

Komiteens oppgave er å planlegge, tilby og gjennomføre reiser i Norge så vel som i utlandet. Reisenes varighet kan være fra ett opp til ti døgn.

For informasjon og evt. bilder fra tidligere reiser, klikk meny "Arkiv" til venstre, og så meny "Reiser" under arkiv, eller KLIKK HER.

 

PUNR på reise


Reisekomiteen vår har nå gleden av å invitere alle medlemmene i Senioruniversitetet på tur til Irland. Reisen starter på Gardermoen den 3. juni og i de påfølgende 6 dagene blir det massevis av hyggelige opplevelser på Irlands vestlige områder. Det blir turer til tøffe kystområder, hyggelige småbyer, historiske steder og gamle slott. Les vedlegget ved å trykke her så får du alle detaljer om turen, priser og påmelding.

Meld deg på til en av Reisekomiteens medlemmer som er listet opp i vedlegget.

NB! Denne turen er allerede fulltegnet, men erfaringsmessig endrer noen planer så det blir som regel åpning for andre. Sett deg derfor opp på reservelista om du fortsatt er interessert!

HUSK: Reisekomiteen er også tilstede i foajeen foran Stjernesalen der vi avholder vårt medlemsmøte fk. tirsdag, den 12. november fra kl. 11. Vær ute i god tid så kan du snakke med en av Reisekomiteens medlemmer der.

God reise.

 

På årets førjulstur skal vi vestover i vårt eget Akershus fylke (som forsvinner inn i Viken 1.1.2020). Vi skal først besøke Grini som var tyskernes største fangeleir under 2. verdenskrig og som nå huser Ila fengsel og forvaringsanstalt. Deretter går turen til Bærums Verk, hvis historie strekker seg 400 år tilbake i tid. De første smeltehyttene ble bygget i 1610. Handel, håndverk, historie & kultur er flettet sammen og danner grunnlaget for aktiviteter og kulturopplevelser som bl.a. glassblåsing, smie, gallerier, kunsthåndverk, design, spesialbutikker, ovnsmuseum, skulpturpark og et moderne handelshus.

Trykk her for alle detaljer om turen, tid, priser og påmelding.