Landskonferansen for pensjonistuniversiteter 2012 ble gjennomført den 14. og 15. mai i Larvik. Vertskap var Pensjonistuniversitetet i Larvik, klikk http://www.pu-larvik.no/. Et tredvetalls personer fra 12 pensjonist/senioruniversiteter deltok. Drøftingene ble meget interessante og lærerike for deltakerne. Arrangørene delte konferansen i tre grupper den første dagen, nemlig "Kunnskap", "Kultur" og "Kommunikasjon". Andre dagen møttes deltakerne i plenum i "Speakers Corner" i kulturhuset Bølgen.

Larvik pensjonistuniversitet tok alle deltakerne med på en svært interessant busstur som ga et tilbakeblkk på Laurvigens storhetstid på 1600-tallet og til hva som skjer i Larvik i dag.

Konferansen ble innledet av en svært morsom sangforestilling av medlemmer av Larvik pensjonistuniversitet. Les sangen her.

Dokumenter fra konferansen:
Innbydelse
Velkommen til Larvik
Program
Idédugnad
Erfaringer med prøvedriften av nettstedet u3a.no
Konklusjoner fra gruppediskusjonene
Deltakerliste


 

Lysbildeforestilling med lyd.
En tankevekkende og vakker lysbildefremstilling "Ditt liv" ble avspilt under konferansen. Klikk på bildet til venstre og velg "Åpne". Hvis dette ikke virker kan man høyreklikke på bildet og lagre filen i en katalog på PC-en. Dobbeltklikk deretter på filnavnet (dit_liv.pps) i katalogen. Avspilling forutsetter at programmet PowerPoint er installert.

Husk å skru på lyden.Fra den avsluttende diskusjon i plenum.


Fra huset til Colin Archer. Huset hadde utenom dette en meget interesant historie.


Fra husets innside. Frivillige gjør en fantastisk innsats for å restaurere dette kulturminnet.


Fra Treschows eiendom med en svært vakker skulpturpark og verneverdige bygninger.