ELDREAKADEMIET I HALDEN

          Arrangerer

 

TUR TIL OSLO NYE TEATER

LØRDAG 21. MAI 2022

 

 

«Så som i himmelen»

Filmen Så som i himmelen er en av svensk filmhistories største suksesser og i 2018 ble den til en feiret musikal. Med nykomponert musikk fikk Kay Pollaks prisbelønte historie om den kriserammete dirigenten Daniel, som kommer tilbake til barndomsbygda og tar over det lokale kirkekoret, nytt liv.

Så som i Himmelen er historien om den verdensberømte dirigenten som forelsker seg i jenta i den lokale butikken. Det er historien om den store ener som lærer om verdien av fellesskap, og om det store i det lille.

Musikalen hadde urpremiere på Oscarsteatern i Stockholm høsten 2018 og fikk strålende mottagelse fra anmeldere og publikum. Den velkjente klassikeren Gabriellas sang synges av Jannike Kruse i rollen som Gabriella. Hovedrollen Daniel spilles av Hans Marius Hoff Mittet og rollen Lena av Heidi Ruud Ellingsen.

Kl. 13.00                   Bussavgang fra Coop Extra på Brødløs (alle møter der, og turen slutter der).

Kl. 17.30                  Musikalen starter på Oslo Nye Teater.

 

Ankomst Oslo ca kl. 14.45 Dagen til fri disposisjon fram til musikalen starter. Det blir ingen fellesbespisning.

Retur med bussen etter endt forestilling.

Ring eller send e-post til Svein Madsen for påmelding:

                              Mobil 971 51 193  E-post:

Påmelding innen 1. mars 2022      Betaling innen 15. mars 2022.           

 

Pris kr. 800,- for transport og musikalbillett pr. person.

Innbetales til kontonr: 1080 34 29648

 

 

Onsdag 29.januar: Bjørn Andersen,
"En stygg andunge eller en kongesønn? H.C. Andersens jule- og nyttårsfeiring 1805-1875"

Bjørn Andersen er en kjent person for de fleste i Halden både som bokhandler, forfatter og pasjonert danmarksvenn. Han har et spesielt forhold til Danmarks store eventyrdikter H.C. Andersen, og han vil I foredraget lede oss gjennom dikterens jule- og nyttårsfeiringer.

Onsdag 26.februar: Konsert og årsmøte.
Vi får besøk av Dag Brandht, Frank Skovrand og Arne Nygård som vil holde konsert og underholde oss med et Evert Taube-repertoar. Etter konserten blir det årsmøte med årsmøtesaker som årsberetning, økonomioversikt og valg. Saker som ønskes behandlet på årsmøtet må være styret I hende senest 5.februar 2020. Gratis kaffe og bløtkake etter årsmøtet.

 

Møtet onsdag 25.mars er avlyst pga faren for smittespredning av Coronavirus 

Onsdag 25.mars: Arild E. Syvertsen,
"Norske sjøfolk i krig og terror. Gulfkrigene".
Arild E. Syvertsen er fra Halden og er tidligere sjømann. Han seilte som førstestyrmann på norske skip i Gulfen. Siden 1991 har han jobbet som statslos I Kystverket. Han har bl.a. skrevet boken "Norske sjøfolk i krig og terror". I dagens foredrag vil Syvertsen fortelle om norske sjøfolks opplevelser i Gulfkrigen på 80-tallet og igjen i 2019. 

 

Møtet onsdag 29.april er avlyst pga faren for smittespredning av Coronavirus 

Onsdag 29.april: Roger Prang,
"Jellhaugen og Gjellestad i
historien".
Roger Prang er lokalhistoriker og har skrevet mange bøker. I tillegg har han levert en rekke artikler til historiske tidssskrifter og årsberetninger. I over 25 år har han vært svært opptatt av Jellhaugen og Gjellestadområdet. I fordraget vil han gi oss en innføring i områdets historie som en mektig bosetning for omlag 1400 år siden. 

 Alle møtene er i Pinsemenigheten Salens lokaler kl. 12:00